SAPE DIRI INI????




IN THE NAME OF ALLAH…[^^,]

SAPE DIRI INI????

Hanya seorang hamba Allah yang sering sering khilaf..lupa..lalai..sangat lemah…
Hamba yang mengharapkan redha..ampunan..kasih..perlindungan..pembelaan dariNYA…syahid menjadi idamanku…pertemuan dengan Allah yang ku tunggu2..(doakan harapan ini berterusan..) nak berjaya kerana ISLAM and khairuummah itu sendiri….

Ummi ana seorang guru di KAFA AL-IKHLAS LGM,subang…
adik ana lelaki..masih belajar di SMA Paya Jaras..sg.Buloh

Masih berjuang sebagai pelajar di KL…
mengorek,menggali,mencari,mendalami,memahami,cuba mengamalkan,dan seterusnya berkongsi ILMU yang dicintai…ana kelas pure science…(BIO,PHYSICS,CHEMIST…:))
Ilmu Allah sangat luas….
So,ana tak boleh la nak merungut banyak homework or banyak sangat yang ana kene cover…betol dak? Insya Allah. ('',)

Kemulian diri ini hanya kerana ISLAM tu sendiri…
Tiada selain Allah di hati ini..
kerana DIA la segalanya bagi ana…
Menciptakan ana..
dan ana akan kembali padaNYa..

ana orang nye biasa2 je..
just an ordinary person…(speaking konon…)
Ana first time sebenarny bwat blog ni..(ketinggalan zaman ar budak ni…heheehe)
tak tau nak tulis apa kat sini…
mybe ana tak dapat nak slalu update..(internet takde kat umah ar…)
kalau ada yang mengarut….maaf la ye..
apa yang terlintas di hati..dan tersimpan di otak ni..Insya Allah ana akan berkongsi bersama di sini…untuk ISLAM tu sendiri…untuk umat yang ana sayangi…we are the best UMMAH! buktikanlah!
Same2 kita berbuat segalanya hanya untuk mardhotillah….
Semoga kita terus dijaga,dilindungi iman dan hati ini..
berilah kekuatan kepada kami ya Rabbi…
Aminn….
from heart to heart

No comments:

Post a Comment