berulang alik lagi la nmpkny...huhuhu


salam alayk
~

mcm dah lme tak mngarut dlm ni....almaklumlah..masa tak mngizinkan..
Hamdallah..ni ad gak terselit nk update...;)

terpecah gak rekod taun ni...Masya Allah..terponteng 1 week tu..baru nk berangan taun ni,takde dah tanda 0 kat bku kdtgn guru kelas tu...(maaf ye Puan Fadzlin..)..Dugaan melanda kembali la...:)

Alhamdulillah...teguran dr Allah kot...(tu la,lalai lg!)...
Insya Allah kali ni takde la mcm last year..sakit tak shat2 g...Insya Allah ni just kesan dari byk memikir kot....(fikir mslh umat takpe gak ni tak....:'(.....)

Anak ptama la katekan...(mcm ana sorang je...)..ap2 urusan fmly,ana kne la bantu ikut kemampuan je...ana try buat yg terbaik..
tbe2 je ni kne pndah umah lg...huhuhu..ujian2..
takpe2..hijrah untk lbih dkat dgnNya insya Allah....
walaupun pada mulanya berat nk tngglkan umah ni...tp, dh didesak kot..hmm..serah pada Allah ats sumeny yg berlaku ni and pada sape yg berkenaan menganiyai kami...dugaan buat kami skluarga...

Disebabkan tak shat ni...buat sementara wktu,ana berulang la mcm sblum2 ni blik,ad yg kne uruskan brkenaan dgn ksihatan ana ni..doakan dpermudhkan ye..tp, ana yakin ni tak la lame mana.....(maaf ye kwn2 korang dh la tgh mnghadapi dugaan takde air..sabor ye...kalu ana mmpu ana salurkan air tu ke SMKAKL tercinta..tp,ana bukan power rangers or powerpuffgirl la...)

Insya Allah tu teguran dr Allah tu...mybe kte byk membazir air kot slama ni...(termasuk ana la tu....Allah..maafkan kami ni...)..muhasabah blik ye..:)
lepas ni amik wudhu tu agk2 eh...jgn smpai tersimbah 1 bdan siap bg hadiah lg kt kwn sblah..huhuhuhu..abis mngamuk..eh,takde la..dak2 SMKAKL kan penyabar..:) Insya Allah..amiin..

tu la, kadang2 terfikir gak dugaan yg silih berganti ni....org lain hpy2..tp sp kate ana tak leh hpy??? betoi dak? Insya Allah...kafarah dosa2 ana slama ni...:'(
Kuatkan diri ni walau sberat manapun dugaanMu Ya Rabbi....Aminn..
from heart to heart

No comments:

Post a Comment