i know i'm able to make it


Bismillah walhamdulillah..:)
rse mcm dh terlepas dari something laa...! lega! fariha,jadi la diri sendiri :P
Alhamdulilah dah beransur pulih insya Allah..cume tgh busy ngn hal lain plak..(bukan busy stdy.tak sedar nk spm). smakl.smakl.smakl. :') tak sabar nk menjejakkan kaki yg sungguh tak layak ni semula di sana..doa2 la sumenya dipermudahkan..serius kecut badan nak masuk kelas semula.buat yang termampu tapi sebaik secomel mungkin kot.
lega ouh bila sumenya hampir back to normal. tapi tu la. mcm best je jadi abnormal :P em tapi tak nak abnormal yg sengaja nak cari penyakit hati n iman weh..nak abnormal yg comey n berguna..sampai bile lah kite nak biarkan nafsu mengusai diri.taknak.susah.hurm.hurm.memang.sebab tu la betapa pentingnya mujahadah kan? let's fight kay ! :) dunia.dunia.dunia.tak mo terlebih sangat laa.banyak dah benda yang nak rosakkan orang islam.secara tak sedar an.cepuk2 sikit iman dan hati tu bagi sedar same2 ^^
ramainya yang fariha riduuu !
aruah abah :)
aruah opah :)
mayna razak :)
nuna :)
budak dorm U :)
5 umar :)
aisya z :)
saff :)
usrah :)
kak diba :)
kak mahfuzah :)
kak nadiah ibrahim :)
kak anisah :)
kak nur fariza :)
mama papa :)
Sometimes i forget people whom i meet. Sometimes i meet people who forget me. Sometimes i hardly forget people whom i have met. Sometimes i miss people whom i'll never meet again. But above all, i will never forget a sweet people you all.
Oh Allah,give me a chance to meet them ^^ if tak diberi peluang di dunia,insha Allah di akhirat kelak.

Shake off the "why's" and the "what if's" and rid yourself of confusion fariha. Whatever was - is in the past. Whatever is? That’s what's important. The past is a brief reflection, and the future is yet to be realized. ^_^
The meaning of, `when the morning comes, do not expect to see the evening, and when the evening comes, do not expect to see the morning,kita tidak boleh mempunyai harapan yang tinggi, atau jangka panjang untuk dunia ini. Mengharapkan kematian dan melakukan yang terbaik . Jangan biarkan masalah dan cita-cita melampaui batas hari di mana sampai something yang akan membolehkan diri sendiri untuk menumpukan perhatian dan menghabiskan seluruh tenaga untuk menjadi produktif setiap hari. Use time efficiently and concentrate all of your efforts on achieving something today, by improving your manners, taking care of your health and iman, and improving your relations with others. oke fariha stop merepek .hehe. nak ketuk diri sendiri.dush!

from heart to heart

No comments:

Post a Comment