jeles-,-

Bismillahwalhamdulillah..

bajet nk smbung post AT LAST . jap2, nak jeles sgt dh ni,,

MR Bean[abg baim:P]-LINK BLOG spe2 nak download ceramah2 meh ke blog abg baim neh ;P

k,abg sedare iha sorang ni mmg kaki kuliah,ceramah kat masjid2 ni..[kaki nasyid pun]
jeles kot dpt tau die pegi ustaz azhar ny ceramah ni, brtambah jeles la dpt tau farihan,yam,izyani pun pegi jgk :P
Alhamdulillah..tkpe2,korang dh ssmpaikan salam an ? haha !
yam kate solat isyak jemaah sampai kne buat 2 trip,Subahanllah..hebat2~

its ok,moga Allah bg peluang g talk imam muda Hassan dkt masjid Bandar Darul Aman,Jitra ni tak lme lagi :D ohyeah!
k,nk smbung at LAST part2 (:

from heart to heart

No comments:

Post a Comment